Houd dit project live

Het CyberAlerts project is gestart door StreetWise Solutions, gespecialiseerd in IT en software development trajecten met als doel het Nederlandse hard en software landschap beter weerbaar te maken tegen cyberaanvallen door alleen de juiste en relevante informatie zo snel mogelijk te verspreiden naar iedereen die betrokken is bij het monitoren van cyberdreiging en voorkomen en oplossen van incidenten.

We willen dit project graag blijven voortzetten, er staat nog een back log vol met goede ideeën en features die we nog graag willen gaan bouwen. We willen nog een Android versie maken, een CyberAlerts Dashboard web interface en nog veel meer bronnen gaan integreren waarmee we de “Breaking News” gaan worden van Cyber Security events.

Als je speciale verzoeken hebt voor een volgende versie laat het ons weten. Gebruikt je de huidige CyberAlerts app en je bent er tevreden over en wil een teken van waardering geven. Geef een Bedankt namens het volledige CyberAlerts team, May the source be with you.

CyberAlerts team.


We horen graag van je


Twijfel niet op ons je opmerkingen, suggesties of vragen te stellen. We helpen graag.